Microfonist

Een microfonist is belangrijk voor een sportevenement. Uw wedstrijd staat op het punt van beginnen en de atleten zijn er klaar voor. Nu moet het publiek nog van informatie worden voorzien. Dat is dan ook het moment waarop de microfonist, ook wel speaker genoemd, in beeld komt.

De spreekbuis van de organisatie bij een evenement of de woordvoerder tijdens een bijeenkomst over sport, dat kan Aschwin Kruders voor u zijn. Met een uitgebreide kennis over met name wielrennen en hardlopen (atletiek), maar ook een groot scala aan andere sporten, kan Aschwin het publiek voorzien van de nodige wedstrijdinformatie, weetjes, feiten en natuurlijk sfeer.

Aschwin is relatief jong en kan daardoor de frisse wind brengen die nodig is om het publiek aan uw evenement te binden en enthousiast te houden. Geen prietpraat of oudbolligheden, maar duidelijkheid en dat op een leuke manier. Het eigen enthousiasme van Aschwin speelt daarin uiteraard een grote rol, maar ook zijn inlevingsvermogen in de atleten van nu is bepalend hiervoor.

U kunt Aschwin inhuren voor allerlei sportevenementen. Het meest bedreven is hij,  zoals aangegeven, in de wieler- en hardloopwedstrijden en/of presentaties rond deze sporten. Aschwin staat echter zeker ook open voor andere sporten.

Via het contactformulier kunt u vrijblijvend een prijsopgave opvragen.