Dennis Licht - oud-atleet en coach

Liefst dertien keer stond Dennis Licht bij een Nederlands kampioenschap met een gouden medaille om zijn nek. Hij naam deel aan diverse EK’s en WK’s en liep op de 5000 meter op slechts vier seconden de limiet mis om in 2016 naar de Olympische Spelen te mogen. Zijn passie voor sport en bewegen, en dan in het bijzonder hardlopen, zet Dennis nu in bij zijn werk als personal trainer, als mede-eigenaar van Loop Expertisecentrum Apeldoorn en als analist bij Omroep Gelderland.

Met veel plezier deelt Dennis Licht zijn passie voor hardlopen. Waar hij voor zijn eigen Loop Expertisecentrum individuele begeleiding biedt, is hij ook inzetbaar voor het geven van hardloopclinics aan bedrijven en andere groepen. Voor Omroep Gelderland hielp hij groepen mensen al op weg naar een vitaler leven en bereidde hij deelnemers voor op deelname aan een loopevenement. Ook gaf hij voor diezelfde omroep commentaar bij diverse atletiekevenementen in Gelderland.

Dennis Licht is inzetbaar voor het geven van clinics, personal training en het geven van presentaties, al dan niet in interviewvorm.

Dennis boeken

Meervoudig Nederlands kampioen, eigenaar Loop Expertisecentrum
600*
  • Spreker (presentatie)
  • Spreker (interviewvorm)
  • Clinics
  • Personal training
Kosten v.a.*