Bos schittert in eerste deel skeletonseizoen

Voor Kimberley Bos had het winterseizoen niet beter kunnen beginnen. De skeletonster uit Ede, die we bij AK Sportpromotions al weer een aantal jaren met veel plezier mogen vertegenwoordigen, heeft in de vier World Cup wedstrijden voor de jaarwisseling uitstekend gepresteerd. Ze stond alle keren op het podium en haalde drie zilveren en een bronzen medaille op. Een bevestiging van de goede weg waarop ze met haar team bezig is.

Dat het de afgelopen maand zo goed ging, bleef ook niet onopgemerkt bij de Nederlandse media. Zo pakten heel veel nationale en regionale media het nieuws op over haar wedstrijdresultaten. Daarnaast was er echter ook meer aandacht, want ze werd door diverse media geïnterviewd. Nog voor de eerste wedstrijd in Sigulda sprak ze bijvoorbeeld al met De Gelderlander en na die wedstrijd met De Telegraaf en Omroep Gelderland. Voordat ze daarna opnieuw in actie kwam in Letland, was er ook een verhaal te lezen in Trouw. Met de Volkskrant had Kimberley voorafgaand aan de afsluitende World Cup in Innsbruck dan weer een leuk gesprek.

Ook de NOS deed een duit in het zakje. Zo toonden zij na iedere wedstrijd beelden in het Sportjournaal en interviewden ze Kimberley en haar coach Joska voorafgaand aan de laatste World Cup wedstrijd van 2020. Ook was ze te horen op Radio 1, in het programma Langs de Lijn en Omstreken. En ook het Jeugdjournaal maakte een leuk item over Kimberley. AK Sportpromotions zorgt onder meer ook voor het in goede banen leiden van media-aanvragen, om rust te creëren rond de sporters en media en anderen zoveel mogelijk te kunnen helpen om alles goed te laten verlopen.

 Foto: Viesturs Lācis

Meest recente berichten