Sportief Groot Worden gelanceerd

In Gelderland is donderdag Sportief Groot Worden gelanceerd. Via dit project wordt eraan gewerkt om in de provincie zoveel mogelijk partijen, die betrokken zijn bij talentontwikkeling in de sport, samen te brengen. Deze partijen gaan kennis delen en kunnen elkaar op die manier versterken. Sportief Groot Worden gaat om het creëren van een optimale ontwikkelomgeving voor het eigen sport- en beweegtalent van ieder Gelders kind. Voor de potentiële toppers, maar ook voor degenen die zich minder snel ontwikkelen.

De website www.sportiefgrootworden.nl zal in de komende maanden de basis voor informatie gaan vormen en gaat de Gelderse organisaties de mogelijkheid bieden om hun kennis te delen. Achter de schermen wordt gewerkt aan de invulling daarvan. Vanaf de start is Sportief Groot Worden ook actief op Instagram, LinkedIn en Facebook. In de week van 25 januari zal het project direct extra op de kaart worden gezet met een themaweek.

Communicatie
AK Sportpromotions zal voor Sportief Groot Worden de communicatie-uitingen gaan verzorgen. Daarbij is niet alleen een rol weggelegd met het oog op het creëren van content, maar in dit geval ook op het vergaren en coördineren van de door betrokken organisaties aangeleverde nieuwsberichten en andere informatie.

Meest recente berichten