Loes Adegeest sluit zich aan bij AK Sportpromotions

Wielrenster en marathonschaatsster Loes Adegeest heeft zich aangesloten bij AK Sportpromotions. De veelzijdige 22-jarige multi-sportster laat haar management voortaan door ons verzorgen. Loes heeft de afgelopen periode mooie stappen gezet en wij helpen haar in de toekomst graag verder met de dingen die daardoor op haar pad komen.

Voor Loes staat een mooi 2019 gepland. Ze maakt als wielrenster namelijk haar debuut voor een UCI-ploeg. Onlangs tekende ze een contract bij Parkhotel Valkenburg. Voor dat team zal ze met name in wegwedstrijden in actie komen. Op de wielerbaan liet ze zich echter ook al zien. De afgelopen twee jaar won Loes tijdens de Nederlandse kampioenschappen baanwielrennen beide keren zilver op de individuele achtervolging.

Als marathonschaatsster toonde Loes zich deze winter ook al zeer aanvallend. Schaatsend komt ze uit voor Team Speelman-Haak. En dat ze op het ijs ook zeker wat kan, bewees Loes al vaker. Als juniore werd ze in 2016 zelfs wereldkampioene op de ploegachtervolging.

Wij heten Loes van harte welkom bij AK Sportpromotions en wensen haar veel succes met haar debuut als renster op UCI-niveau. Wil je haar volgen? Dan kan dat via Instagram, Twitter en Facebook.

Foto’s: Sportfoto.nl – Op bovenstaande foto Loes links, nadat ze zilver won bij de NK baanwielrennen. De winst ging daar naar Amy Pieters, die haar communicatie uitingen door AK Sportpromotions laat verzorgen.

Meest recente berichten